HYJI NA FLET

Hebrenjtë, vetëm pse ishin pasardhës të Abrahamit, besonin se e meritonin Parajsën. Pasi shumë prej tyre nuk e pranonin mësimin hyjnor dhe refuzuan gjithashtu ta pranojnë si Mesi të cilin […]